שם

  דוא"ל

  טלפון -
לצפייה בכל הניוזלטרים





לארכיון הניוזלטר >>

 

 

 


 



עמוד הבית >> אירוח והגשה, כלים ואביזרים
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

הכל ליין חוץ מיין

מאת: טליה לוין
חברת "יש מיין" המשווקת בישראל הכל ליין- חוץ מיין, הוקמה לפני כ 12 שנים במטרה לתת מענה לציבור אוהבי היין החובבים והמקצועיים, ולפיתוח מה שמכונה היום תרבות היין. טליה לוין פגשה את גיא סביון, מנכ"ל החברה לראיון בלעדי

יש מיין ראיון טליה לוין

מתנות לפסח לחובבי יין

מאת: טליה לוין
כמו בכל שנה חובבי היין מתלבטים מה לקנות ליקירנו לחג. התשובה ברוב המקרים פשוטה - אין כמו מארז של יין ישראלי איכותי כדי לשמח לבב אנוש ואת ליבם של החברים מסביב לשולחן. הפעם בנוסף ליינות מצאנו גם כמה גאדג'טים מדליקים שיכולים להגיע כמתנה נפרדת בפני עצמה או בצירוף עם בקבוק יין והקדשה. חג שמח!

050411 מתנות לחג

יין ישן נושן

מאת: טל גל כהן
האם כדאי לחדרר יין ישן מאוד? מה עושים עם יינות אדומים שתוססים לאחר המזיגה או שקצף רירי נוצר על פני השטח שלהם? האם משקעים בתחתית הכוס או הבקבוק של היין מעידים על יין שהתיישן יותר מדי? טל גל-כהן מספר על יין החטאים שלו ושופך אור על בעיות שיכולות להתגלות כשפותחים יינות שהתיישנו זמן רב

יין ישן נושן טל 100111 חטאים

יין ישן נושן

מאת: טל גל כהן
האם כדאי לחדרר יין ישן מאוד? מה עושים עם יינות אדומים שתוססים לאחר המזיגה או שקצף רירי נוצר על פני השטח שלהם? האם משקעים בתחתית הכוס או הבקבוק של היין מעידים על יין שהתיישן יותר מדי? טל גל-כהן מספר על יין החטאים שלו ושופך אור על בעיות שיכולות להתגלות כשפותחים יינות שהתיישנו זמן רב

יין ישן נושן טל 100111 חטאים

איך מזמינים יין במסעדה?

מאת: טל גל כהן
לקראת חגיגות הסילבסטר, החלטנו להגיש מדריך שימושי להזמנת יין במסעדות. טל גל-כהן מפרט ומסביר ושפים נבחרים מוסיפים טיפים מהניסיון שלהם להתאמת היין שיהיה הכי טוב עבורכם. לשנה טובה ולחיים עם שפע יין ישראלי!

מסעדות מזמינים סילבסטר 2010 שנת 2011

טרנד האלכוהול בגלידות

מאת: יעל עופר
האם מסתמן במחוזותינו טרנד חדש של גלידות משולבות באלכוהול? יעל עופר ממשיכה את התחקיר בעניין ומגיעה למסקנה שוניליה לא לבד.

גלידה 111010  יעל עופר

מתקן יינות ייחודי של המעצב אלון רזגור

מאת: Daniel Rogov
המעצב התעשייתי הבין לאומי אלון רזגור מציג מתקן יינות ייחודי.


יין, גבינות וכל מה שביניהם

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
מוטי גולדמן, בעל יקב וילה וילהלמה, אריה לקונישוק מ"בית המשקאות של שחר" ואנשי יקב ברקן מדברים על כל מה שבין יין וגבינות, קווי הדמיון, התאמת סוגי היינות לגבינות השונות, עצות להגשה ועוד – מדריך פרקטי לחג הלבן

שבועות 090510 גולדמן, שחר, ברקן התאמת יין וגבינות 1

איך בוחרים כוס יין?

מאת: יובל חלפון
לכוסות יין חשיבות רבה: הגודל, הצורה וצבע הכוס יכולים להשפיע רבות על תפיסתנו לגבי היין, ולכן אנו מביאים כללים שכדאי לשמור עליהם כאשר בוחרים כוס יין. מדריך לבחירת כוס יין בקלות

בקלות בחירת כוס יין 1

מיוחד לפסח: ריבות יין בטעמים חדשים מבית יקב תשבי

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
ריבות יין חדשות בסדרת ה- Fine food של יקב תשבי: תאנים-קברנה, מנגו-שרדונה, ודובדבן-שיראז. אושרה תשבי מתארת את הריבות.

ריבת יין תשבי שיראז



< 1 2 >


Pro

בית ספר ליין

היסטוריה, תרבות ויהדות

יין ובריאות

כתבות תדמית

נשים ויין

ציוד ושירותים

תיירות יין

 
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

גלבוע ויין

הכל ביקבים

יין וכלכלה

סיקור אירועים

קורסים וסדנאות

סדנת יין 
אירועי יין

דירוגים והמלצות - ביקורת בגובה העיניים

הכרם, הגפן והבציר

יין זה אנשים

מבזקים וחדשות

סיקורי אירועים

שמן זית וחומץ בן יין

 
ביקורים ביקבים

דירוגים והמלצות - דניאל רוגוב

חגים ומועדים

יין, אוכל ומסעדות

מגפן ליין

עולם היין שלי

שף תשתה

 
בישול ואפייה ביין

דירוגים והמלצות - שועל בכרם

חנויות

יינות חדשים וטעימות

ניוזלטר

פעילות הפורטל

תחרויות ותערוכות

 

 


ראשי הפוך לדף הבית מי אנחנו צור קשר

© כל הזכויות שמורות ל- Israel Wines,  2008
Powered by Gafko & Kiwinet