שם

  דוא"ל

  טלפון -
לצפייה בכל הניוזלטרים





לארכיון הניוזלטר >>

 

 

 


 



עמוד הבית >> חנויות
חנויות

דרך היין - חלומות גדולים והגשמתם

מאת: יעל עופר
רשת חנויות 'דרך היין' משיקה את המרכז הגדול לתרבות היין בישראל, אז מיהו אותו צרכן ישראלי? כמה אנחנו באמת יודעים על היין שלנו ? ואיך הפכו האחים שקד חזון למציאות? התשובות והצצה לטעימות נדירות מערב הפתיחה

דרך היין - חלומות גדולים והגשמתם

הבאזר הקולינרי החדש בירושלים

מאת: הילה איל
השבוע התקיים פסטיבל גבינות ויין ייחודי בבזאר הקולינרי החדש שבמתחם התחנה הראשונה בירושלים. הילה איל עם סיקור מפורט של הפסטיבל, הרחבה על האטרקציה הקולינרית המיוחדת שהקים ניר צוק ועוד המלצות לפעילות פנאי באזור. תיירות יין שמתאימה גם למי שמוצא אפילו רק יום פנאי אחד ומחליט לעלות לירושלים וליהנות משפע אטרקציות בילוי - כל שנותר לו הוא לבחור לפי העדפותיו האישיות מה מתאים

הבזאר הקולינרי בירושלים פסטיבל גבינות ויין 2013

קידום יינות ישראל כשרים

מאת: אורי נוי
"סער יין בוטיק ישראלי" היא חנות יין חדשה ברחוב בן יהודה בתל אביב שחרטה על דגלה למכור יינות ישראליים כשרים בלבד! לקראת יום העצמאות, יום ההולדת למדינה, יצא אורי נוי לפגוש את העומדים מאחורי קידום היינות מתוצרת כחול לבן

חנויות יין

WineBar

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
ששש


הדור הבא של יינני ישראל

מאת: עו"ד יונתן לבני
"הגיע הזמן להיות מקצועיים עוד יותר", אמר ניר שחם, היינן של יקב שורק ומי שהעמיד במשך שנים תלמידים שפתחו 108 (!) יקבים בישראל, ועוד כמה מאות של אוהבי יין שעושים יין בביתם. זו מטרת התוכנית הדו שנתית לייננות מעשית שהושקה ביקב שורק. עו"ד יונתן לבני בסיקור פתיחת הקורס ובראיון עם מי שעומד מאחוריו

בית ספר ליין שורק

יינות ועוד

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines



BIN 182

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
בימים אלה נפתח Bin 281*, מתחם יין ייחודי בחלקו הצפוני של רחוב דיזינגוף בתל אביב, המשתרע על 3 קומות ששטחן 240 מ"ר, שבמרכזו חווית יין ואלכוהול. בשלב זה נפתחה להרצה החנות בקומה הראשונה. הקונספט המנחה את בעלי החנות, בני הדודים דור וגיא גולדמן, הינו להביא לקהל הישראלי את ההתרחשויות האקטואליות בעולם היין העולמי ולהשאיר את הצרכן הישראלי מעודכן, תוך עריכת טעימות מאיזורים שונים בעולם, השקות יין, תערוכות, הרצאות וכד'.


הפקולטה לחקלאות - תוכנית ייננות

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
תוכנית לימודים חדשה בנושא הייננות, שפותחה בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה של האוניברסיטה העברית, במסגרת המדור ללימודי חוץ, הותאמה במיוחד לבעלי השכלה אקדמית, המעוניינים לשלב עבודה ולימודים. התוכנית תלווה את תהליך הפקת היין החל מגידול הגפן ועד הביקבוק, ותתמקד בהכשרה מעמיקה במדעי היסוד והבנה בכל התהליכים הקשורים בייצור יין. התוכנית תכלול בנוסף ללימודים עיוניים, תקופת התנסות מעשית ביקב בארץ או בחו"ל

שורק 191210 חקלאות

גשם או רוח בתחום היין

מאת: נתן ליפשיץ
נתן ליפשיץ, עיתונאי סקרן שרוצה להבין את רזי היין הישראלי שעושה יין ביקב בוטיק מתלבט בקול רם בבחירת הדרך הייננית, המוצרים, הכמויות ודרכי השיווק. בעיניו, גם בתחום היין צריך לדעת לנתב בין הקצה הרומנטי הרגשי ששייך לענייני הרוח לבין החלק הגשמי - הכלכלי והשיווק. הוא מצא את הפתרון בכתבה בלעדית לפורטל היין הישראלי

200110 נתן ליפשיץ קורס מודלים עסקיים 1

מיקרוביולוגיה של היין

מאת: הילה איל
הקורס המקיף למקצועות היין במכללת רמת גן מתקיים זו השנה ברציפות. הילה איל השתתפה באחד השיעורים המרתקים של איתי להט בנושא מיקרוביולוגיה של היין, ראיינה אותו ואת המשתתפים וללא ספק הרחיבה אופקים בנושא מיקרוביולוגיה בעשיית יין. סיקור מערך השיעור

301209 קורס מכללת רמת גן 1



< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >


Pro

בית ספר ליין

היסטוריה, תרבות ויהדות

יין ובריאות

כתבות תדמית

נשים ויין

ציוד ושירותים

תיירות יין

 
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

גלבוע ויין

הכל ביקבים

יין וכלכלה

סיקור אירועים

קורסים וסדנאות

סדנת יין 
אירועי יין

דירוגים והמלצות - ביקורת בגובה העיניים

הכרם, הגפן והבציר

יין זה אנשים

מבזקים וחדשות

סיקורי אירועים

שמן זית וחומץ בן יין

 
ביקורים ביקבים

דירוגים והמלצות - דניאל רוגוב

חגים ומועדים

יין, אוכל ומסעדות

מגפן ליין

עולם היין שלי

שף תשתה

 
בישול ואפייה ביין

דירוגים והמלצות - שועל בכרם

חנויות

יינות חדשים וטעימות

ניוזלטר

פעילות הפורטל

תחרויות ותערוכות

 

 


ראשי הפוך לדף הבית מי אנחנו צור קשר

© כל הזכויות שמורות ל- Israel Wines,  2008
Powered by Gafko & Kiwinet