שם

  דוא"ל

  טלפון -
לצפייה בכל הניוזלטרים





לארכיון הניוזלטר >>

 

 

 


 



עמוד הבית >> יין וכלכלה
יין וכלכלה

האם אתה חבר מועדון? 3

מאת: הילה איל
לאחר הראיונות עם אנשי היקבים על המועדונים ועל תפיסת עולמם את הנושא והפעילויות שבהם, פנתה הילה איל ללקוחות חברי מועדונים לשמוע ולחקור - מיהם האנשים החברים במועדונים, האם יש להם פרופיל מסוים, כיצד הם הגיעו לחברות במועדון, ובעיקר – מהי החוויה האישית שלהם מעצם החברות. לקוחות במועדוני יקבים – הפן האישי

מועדון לקוחות עודד תמיר כתבה ראשונה 3

האם אתה חבר מועדון? 2

מאת: הילה איל
לצד היקבים בעלי מועדוני הלקוחות הוותיקים (יקבי רמת הגולן, צרעה וססלוב), ישנם יקבים צעירים יותר אשר אימצו את המסורת של פתיחת מועדון חברים, כמעט באופן מיידי עם הקמתם. הילה איל המשיכה את התחקיר על מועדוני לקוחות בתעשיית היין ביקבי צ'יאלג ודלתון – כתבה שנייה בסדרה

מועדון לקוחות עודד תמיר כתבה ראשונה 2

האם אתה חבר מועדון?

מאת: הילה איל
הילה איל יצאה לבדוק מה מתרחש בעולם היין בהקשר של חברות במועדונים. מה מציעים היקבים לחברי המועדון? איך מרגישים חברי המועדון מצדם? וגם לנסות לחוות את המפגש בין היקב לבין חברי המועדון? ראשית פנתה ליקבים מבין הותיקים בעלי מועדוני לקוחות - יקבי רמת הגולן, צרעה, ססלוב. מועדוני לקוחות של יקבים – כתבה ראשונה בסדרה

מועדון לקוחות עודד תמיר כתבה ראשונה 1

אפשר לסגור עסקה!

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
מי מבעלי העסקים לא חש את הרצון בכל זמן נתון להזניק את העסק קדימה, אבל יודע שהמצב הפיננסי הנוכחי של העסק לא מאפשר זאת ללא מימון? אבי קרעין וזאב הרשקוביץ- מנכ"לים משותפים ב"ניהול נטו- מנהלי כספים" בראיון בלעדי לפורטל היין הישראלי מפרטים את ההצעות המיוחדות להלוואות נוחות ליקבים

אפשר לסגור עסקה - תמונה ראשית

שתית - שילמת - תמחורי יינות במסעדות - חלק ד'

מאת: הילה איל
הילה איל ממשיכה את התחקיר בנושא תמחורי יינות במסעדות בישראל והפעם מנקודת הראות של היקבים, וראיינה נציג מיקב גדול - דבי שוהם, מנהלת ההדרכה של יקבי רמת הגולן, מיקב בינוני - צינה אבידן מיקב אבידן וומיקב קטן - אבי כהנוב מיקב כהנוב. ויש גם סיכום ארבע הכתבות עד כה – כדאי לקרוא עד הסוף

161109 תמחורי יינות במסעדות יקבים 1

שתית - שילמת - תמחורי יינות במסעדות - חלק ג'

מאת: הילה איל
הילה איל ממשיכה את התחקיר בנושא תמחורי יינות במסעדות בישראל. הפעם היא מפרטת מה יש למסעדנים ולשפים לומר. ראיונות בלעדיים על הנושא עם השף והיועץ הקולינרי מנה שטרום, השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" בתל אביב והשף והמסעדן ניר צוק ממסעדת "קורדיליה" ביפו

201009 תמחור יקבים חלק 3 הילה איל 1

שתית – שילמת: תמחורי יינות במסעדות – חלק ב'

מאת: הילה איל
בהמשך לתחקיר בנושא תמחורי יין במסעדות, נפגשה הילה איל עם השף אלון גונן, אשר עוסק ביין באופן מקצועי. בתום שני הראיונות הראשונים גילתה הילה עולם עשיר ומורכב, אשר בדומה לעולם היין, כולל מעבר לשיקולים כלכליים ועסקיים לא מעט אלמנטים אמוציונליים ואישיים. כתבה שנייה בסדרה

011009 תמחורי יין במסעדות  ראיון עם אלון 1

שתית – שילמת: תמחורי יינות במסעדות

מאת: הילה איל
הילה איל יצאה לחקור את נושא תמחור היינות במסעדות לעומק. היא פתחה בראיון בלעדי עם דניאל רוגוב, מבקר היין והמסעדות מהמובילים בארץ. רוגוב מפרט את הגורמים המשפיעים על תפריטי היין במסעדות ובברי יין בישראל לעומת ארצות אחרות ומאמין שהשוק (השפים שמבינים ביין ואיתם המסעדות וברי היין והלקוחות) יתכנס בעתיד לשיווי המשקל המתבקש. כתבה ראשונה בסדרה

270909 תמחור ינות במסעדות כתבה 1 רוגוב 1

איך בוחרים חברה לשיווק יין?

מאת: השף אלון גונן
לייצר יין זה לא מספיק, צריך לדעת גם למכור יין. אז מה עושים? השף אלון גונן, שמעורה בתחום מכל הכיוונים סוקר את השיטות לשיווק יין, מציג את תפקידי חברת השיווק האולטימטיבית, מפרט את חברות השיווק הישראליות ופורש בפנינו את התמונה הרחבה.

3.9.09 חברות שיווק ג

שיעור בכלכלת יקבים

מאת: הילה איל
כלכלת היקבים היא עולם סבוך, מורכב ובעיקר מצריך ניתוח, חשיבה ועבודת הכנה מרובה לפני שנכנסים להרפתקה של הקמת יקב. שוקי שי, המנכ"ל והבעלים של יקב שאטו גולן עשה את זה בהצלחה. בראיון בלעדי לפורטל היין הישראלי הוא מעביר את משנתו הכלכלית ועצות נלוות לאלה ששוקלים לצאת לדרך חדשה בעולם היין. לומדים מהני�יון

כלכלת היקבים שוקי שי 1



< 1 2 >


Pro

בית ספר ליין

היסטוריה, תרבות ויהדות

יין ובריאות

כתבות תדמית

נשים ויין

ציוד ושירותים

תיירות יין

 
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

גלבוע ויין

הכל ביקבים

יין וכלכלה

סיקור אירועים

קורסים וסדנאות

סדנת יין 
אירועי יין

דירוגים והמלצות - ביקורת בגובה העיניים

הכרם, הגפן והבציר

יין זה אנשים

מבזקים וחדשות

סיקורי אירועים

שמן זית וחומץ בן יין

 
ביקורים ביקבים

דירוגים והמלצות - דניאל רוגוב

חגים ומועדים

יין, אוכל ומסעדות

מגפן ליין

עולם היין שלי

שף תשתה

 
בישול ואפייה ביין

דירוגים והמלצות - שועל בכרם

חנויות

יינות חדשים וטעימות

ניוזלטר

פעילות הפורטל

תחרויות ותערוכות

 

 


ראשי הפוך לדף הבית מי אנחנו צור קשר

© כל הזכויות שמורות ל- Israel Wines,  2008
Powered by Gafko & Kiwinet