שם

  דוא"ל

  טלפון -
לצפייה בכל הניוזלטרים





לארכיון הניוזלטר >>

 

 

 


 



עמוד הבית >> קורסים וסדנאות
קורסים וסדנאות

מרמת גן תצא תורת היין

מאת: אורי גילן
מכללת רמת גן היתה הראשונה ששלבה בתוכניות הלימודים קורסים והרצאות של מומחים מקצועיים בנושא יין, שעושים מלאכת קודש בהחדרת אהבת היין לישראלים. אורי גילן זכה לשמוע מפי העושים במלאכה על הייחודים ואף השתתף בשיעור אחד מתוך קורס היין השנתי

קורסים וסדנאות

יוצרים ייננים ייננים יוצרים 3

מאת: אורי נוי
אורי נוי השתתף בפעם השלישית בסדנת הלימוד המקצועית המתקיימת ביקב אמפורה תחת הכותרת "יוצרים ייננים – ייננים יוצרים". חוויית טעמים וריחות שמוכיחה כמה תהליך ייצור היין מורכב ומאתגר וכמה "דם, יזע ודמעות" מלווים כל כוס המונפת "לחיים"

סדנאות וקורסים

לימודי יין בשידור חי

מאת: אשד גול
מה מיוחד בבית הספר ליין אוהלו בקצרין? מה מושך אנשים בני טווח גילאים רחב מכל רחבי הארץ, לנסוע מדי שבוע עד קצרין - עיר היין בגולן ללמוד ולהבין, לדבר ולהקשיב, להריח ולטעום ולהתמסר ביחד ליין? אשד, סטודנט שנה שנייה משתף אותנו בחוויותיו הלימודיות והאישיות

לימודים בשידור חי אוהלו קצרין

מסר של יין בגובה העיניים

מאת: אורי נוי
יקב שורק השוכן במושב הפסטורלי טל שחר במטה יהודה, הוא לא רק עוד יקב בוטיק בדרך היין הנודעת שלנו. בצד ייצור היין של יקב שורק, המקום מהווה בית ספר אשר מתורתו ינקו כה רבים שהעצימו והרחיבו את מפת יקבי הבוטיק בישראל למימדים משמעותיים והוסיפו נופך רב לתעשיית המשקה המיוחד הזה. אורי נוי ביקר וסיקר

יקב שורק בית ספר ליין אורי נוי

קורס יין אמפורה - מפגש 2

מאת: אורי נוי
יין המרלו העתידי של תלמידי קורס היין ביקב אמפורה סיים את התסיסה הראשונית, וכדי להתקדם לשלבים הבאים התכנסו שוב כולם ליום הלימודים האינטנסיבי השני. מפגש שני של קורס היין ביקב אמפורה


צועדים קדימה עם מכללת תל-חי

מאת: טל גל כהן
המכללה האקדמית תל חי ממשיכה להשתדרג- מעבדה משוכללת, יקב מעשי ואנשי מקצוע מומחים בתחומי היין השונים. טל גל כהן חזר לתל חי, שוחח עם אילן זעפרני, יינן בוגר הקורס ועם פרופסור חיים גורן על היתרונות של מכללת תל חי כבית ספר מוביל ביין. לכל אלו צירפנו בשנית ראיון מעמיק שקיימה הילה איל עם מנהלה האקדמי של תוכנית היין– היינן איתי להט


סדנת יין ביקב צרעה

מאת: אורי נוי
"אין טעם לסקור את יקב צרעה בלי לנשום את הטרואר והכרם", הסביר אורי רן, מנכ"ל היקב והזמין את אורי נוי כתבנו לסדנת יין המתקיימת מדי חודש ביקב. אורי נוי נחשף מחדש לתורת הטרואר שהטביע רוני ג'יימס, מייסדו של יקב צרעה

קורסים וסדנאות

יוצרים ייננים....ייננים יוצרים

מאת: אורי נוי
תחת סיסמא זו יצא לדרכו קורס לייצור יינות אדומים מיוחדים ולפילוסופיה של טכנולוגיית היין של יקב אמפורה והיינן ד"ר ארקדי פפיקיאן. אורי נוי כתבנו זוכה להשתתף בקורס היין והוא מדווח מהשטח. מפגש ראשון של קורס היין ביקב אמפורה

קורסים וסדנאות

מקצרין תצא תורה

מאת: אורי גילן
אורי גילן נסע למכללת אוהלו בקצרין על מנת לראות, לשמוע ולהבין מה מייחד את תוכנית לימודי הכרם והיין במקום משאר הקורסים האקדמיים ללימודי היין בארץ. הוא נפגש עם אנשי הצוות ותלמידים,טעם את היינות ומצא את ההבדלים

אוהלו קצרין אורי גילן

בציר 7 2012-2013 של מכללת רמת גן יוצא לדרך

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
הקורס המקיף ללימודי מקצועות היין




< 1 2 >


Pro

בית ספר ליין

היסטוריה, תרבות ויהדות

יין ובריאות

כתבות תדמית

נשים ויין

ציוד ושירותים

תיירות יין

 
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

גלבוע ויין

הכל ביקבים

יין וכלכלה

סיקור אירועים

קורסים וסדנאות

סדנת יין 
אירועי יין

דירוגים והמלצות - ביקורת בגובה העיניים

הכרם, הגפן והבציר

יין זה אנשים

מבזקים וחדשות

סיקורי אירועים

שמן זית וחומץ בן יין

 
ביקורים ביקבים

דירוגים והמלצות - דניאל רוגוב

חגים ומועדים

יין, אוכל ומסעדות

מגפן ליין

עולם היין שלי

שף תשתה

 
בישול ואפייה ביין

דירוגים והמלצות - שועל בכרם

חנויות

יינות חדשים וטעימות

ניוזלטר

פעילות הפורטל

תחרויות ותערוכות

 

 


ראשי הפוך לדף הבית מי אנחנו צור קשר

© כל הזכויות שמורות ל- Israel Wines,  2008
Powered by Gafko & Kiwinet