שם

  דוא"ל

  טלפון -
לצפייה בכל הניוזלטרים





לארכיון הניוזלטר >>

 

 

 


 



עמוד הבית >> שמן זית וחומץ בן יין
שמן זית וחומץ בן יין

בית הבד שמנא

מאת: אורי נוי
לחובבי שמן הזית ממליץ אורי נוי לנסוע למושב חגור לבית הבד "שמנא" לפני או אחרי ניגוב חומוס אסלי בג'לג'וליה או בכפר קאסם השכנות. במרכז המבקרים היפה של בית הבד תוכלו להשקיף מבעד השמשה הגדולה באביזרי הייצור, לטעום שמן וגבינות ולרכוש שמן איכותי ישירות מהיצרן, ועתה גם במחיר מבצע ב-35 שקלים לליטר בפחים

בית הבד שמנא אורי נוי

שמן זית חדש של סבא חביב

מאת: פורטל היין הישראלי Israelwines
"סבא חביב" – שמן זית בדרגת איכות כתית מעולה בכבישה קרה ראשונה בבית בד בוטיק איכותי גלילי בקיבוץ פרוד –המייצר שמן זית משובח משנת 1913.

שמן זית סבא חביב

שמן זית: זנים עיקריים

מאת: איתם בירגר
בחג השבועות אנו מציינים את שבעת המינים שבהם נשתבחה ארץ ישראל. הגפן והזית הם שניים ממינים איכותיים אלו. לאחר שהגיש לנו מילון מונחים לשמן הזית – איתם בירגר מסביר גם על זני הזית הנפוצים בארצנו, ארץ זבת שמן ויין

שמן זית איתם בירגר

מייצרים חומץ מיין

מאת: דני בר
כשיין מתקלקל לא חייבים לזרוק אותו - הוא הופך לחומץ בן יין. מה הוא החומץ, מה ניתן לעשות איתו ואיך אפשר להכין חומץ בתוצרת עצמית. דני בר חקר אילו סוגי חומץ מופקים מיין והוא מביא לנו את התשובות לשאלות אלו ועוד

חומץ ושמן זית

יוצאים לקנות שמן זית

מאת: דני בר
ממש כמו חנויות היין המתמחות שצצו ברחבי הארץ בעשור האחרון, מתחילה תופעה משמחת חדשה בישראל- חנויות מתמחות לשמן זית. דני בר חקר ואסף עבורנו מי, איפה ולמה כדאי

חנויות שמן זית חנות olia

שמן זית – מדריך ידידותי למשתמש

מאת: איתם בירגר
מסיק 2008/9 מסתיים בימים אלו ושמני זית צעירים, רעננים ואיכותיים עומדים לצאת לשוק. איתם בירגר, יצרן שמן זית ממושב כפר קיש, מעניק מילון מונחים מקצועי וגם טיפ איך בוחרים שמן זית

איתם בירגר משק יצרן שמן זית מושב קיש

שמן הזית - תעודת זהות

מאת: דני בר
לכבוד חג השמן ופתיחת הקטיגוריה "שמן זית" בפורטל, החלטנו להעניק תעודת זהות מפורטת של הנושא: עץ הזית, הפרי והשמן שמפיקים ממנו. איך מכינים שמן זית? מהם הזנים השונים? איך לאחסן אותו? פרויקט "שימו שמן, שימו יין" – כתבה שנייה בסדרה

מסיק זיתים על שק 2 צילום עודד מרום

על הגפן ועל השמן

מאת: הילה איל
לכבוד חג השמן החלטנו לפתוח את קטיגוריית "שמן הזית" בפורטל היין הישראלי. בחרנו לחקור את קווי הדמיון הרבים בין הגפן לזית, שניהם משבעת המינים שבהם נשתבחה ארץ ישראל, וכן את המשותף לתוצרת שלהם: היין והשמן. פרויקט "שימו שמן, שימו יין" יוצא לדרך

זיתים ויין

פסיק על מסיק

מאת: ורד ברלל
מדי שנה עם בוא הסתיו צצה פה ושם המילה "מסיק". מה זה מסיק, איך אפשר להשתתף בחוויה, ומה אפשר לעשות עם זיתים בעצמנו בבית ואיך היין משתלב בזה. ורד ברלל חקרה ומצאה. פרויקט "שימו שמן שימו יין"

מסיק זיתים אנשים מוסקים 1 צילום עודד מרום



< 1 >


Pro

בית ספר ליין

היסטוריה, תרבות ויהדות

יין ובריאות

כתבות תדמית

נשים ויין

ציוד ושירותים

תיירות יין

 
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

גלבוע ויין

הכל ביקבים

יין וכלכלה

סיקור אירועים

קורסים וסדנאות

סדנת יין 
אירועי יין

דירוגים והמלצות - ביקורת בגובה העיניים

הכרם, הגפן והבציר

יין זה אנשים

מבזקים וחדשות

סיקורי אירועים

שמן זית וחומץ בן יין

 
ביקורים ביקבים

דירוגים והמלצות - דניאל רוגוב

חגים ומועדים

יין, אוכל ומסעדות

מגפן ליין

עולם היין שלי

שף תשתה

 
בישול ואפייה ביין

דירוגים והמלצות - שועל בכרם

חנויות

יינות חדשים וטעימות

ניוזלטר

פעילות הפורטל

תחרויות ותערוכות

 

 


ראשי הפוך לדף הבית מי אנחנו צור קשר

© כל הזכויות שמורות ל- Israel Wines,  2008
Powered by Gafko & Kiwinet