שם

  דוא"ל

  טלפון -
לצפייה בכל הניוזלטרים





לארכיון הניוזלטר >>

 

 

 


 



עמוד הבית >> Pro
Pro

זהירות וירוס – מאמר מקצועי

מאת: אבי דור און
על וירוס שתילי גפן יין, התמודדות עם הווירוס ומדוע כולנו נשלם יותר. אבי דור-און, שתלן וכורם מזיכרון יעקב בסקירה על המצב.

זהירות וירוס – מאמר מקצועי

היכון הכן שתה

מאת: יעל עופר
סומלייה 2014, מי ריגש במיוחד, מי הפתיע ומי היה חסר? יעל עופר מסכמת חוויות על יינות שחייבים להכיר, אנשים מדהימים ומשקה פסיפלורה אחד

סומלייה 2014

בג"צ היין נגד מדינת ישראל

מאת: טל גל כהן
האם אנו בדרך לחוק היובש? בעוד חודשיים יכנס החוק שאוסר על פרסום יינות ומשקאות חריפים, גם באינטרנט, אסור יהיה ליקבים להציג פרסומים בפייסבוק וגם לא באתרים שלהם וגם עתידה של מדיית היין המקצועית נמצאת על הכף.

wine_law

הכל על מכון התקנים הישראלי

מאת: הילה איל
מכון תקנים הישראלי הוא הגוף הלאומי שמופקד על איכות במדינת ישראל, הפועל מתוקף חוק התקנים (משנת 1953). הילה איל זכתה להכיר מקרוב את מדור היין והמשקאות של מכון התקנים בראיון בלעדי עם ד"ר רות ארדי, מהנדסת ראשית של מעבדת כימיה וטקסטיל ועדי שלום - ראש מדור יין ומשקאות משכרים בהקשר ליין הישראלי

מקצועי pro

דרום איטליה מול ישראל בשדה היין

מאת: אורי נוי
חבל ארץ פוליה הממוקם בתחתית המגף האיטלקי ומהווה אזור יין מרתק בפני עצמו גרם לאורי נוי שוב להרים גבה ולשאול: למה לא אצלנו? הכרמים הרבים שולטים על הנוף, בקבוקי יין בולטים בכל פינה ומחירם זול אפילו יותר מקולה. יש מה ללמוד על הכבוד לטרואר ולתוצרת המקומית, על העובדה שהחום לא דוחה יין ובעיקר על התפיסה שלהם בעניין מחירי היין

מקצועי

השעם עושה קמבק – חלק ב'

מאת: טל גל כהן
מה מסתתר מאחורי פקקי השעם המככבים על בקבוקי היין שנים רבות? איך מייצרים אותם? מהם היתרונות והחסרונות שלהם? טל גל כהן יצא לפורטוגל ארץ המקור לגלות את המציאות האמיתית ואת התשובות הנכונות. פרויקט מיוחד בנושא השעם, כולל ההיסטוריה, תהליכי הייצור עד הקציר, מבנה השעם, ההרכב הכימי של הפקקים וכמובן הקשר ליין - חלק ב'

מקצועי

השעם עושה קמבק – חלק א'

מאת: טל גל כהן
מה מסתתר מאחורי פקקי השעם המככבים על בקבוקי היין שנים רבות? איך מייצרים אותם? מהם היתרונות והחסרונות שלהם? טל גל כהן יצא לפורטוגל ארץ המקור לגלות את המציאות האמיתית ואת התשובות הנכונות. פרויקט מיוחד בנושא השעם, כולל ההיסטוריה, תהליכי הייצור עד הקציר, מבנה השעם, ההרכב הכימי של הפקקים וכמובן הקשר ליין - חלק א'

מקצועי

הכל על הבציר

מאת: טליה לוין
מהו בציר קלאסי? איך משפיעות שנים חמות וקרות מדי על הבציר? מהו המשולש המפורסם של בציר טוב? מה צופן לנו העתיד בעונת הבציר הקרובה? יותם שרון, אסף פז רועי יצחקי ולין גולד - ייננים מנוסים ומומחי יין ותיקים עם תובנות על התהליך המשפיע על עולם היין מדי שנה

מקצועי

סוף עונת החביות?

מאת: אורי גילן
כתבנו אורי גילן השתתף במפגש שערכו יותם שרון וחברת Alban Petiteax המייצרת מיכלי פלסטיק לאחסון יין, כתחליף לחבית. במהלך המפגש התקיימה טעימה עיוורת השוואתית בין שני המיכלים. אורי גילן עם הפרטים


איסור פרסום משקאות אלכוהוליים

מאת: טל גל כהן
לאחרונה התקבל חוק הגבלת הפרסומת והשיווק של משקאות אלכוהוליים. המשמעות - כמו בארה"ב: תוויות אזהרה על משקאות משכרים, איסור פרסום בשלטי חוצות, או בתוכניות לנוער ולא יותר מ-3 מודעות בעיתון אחד. ליין ולבירה ישנן החרגות. טל גל כהן מסביר מה זה אומר בגובה העיניים

חוק הגבלת פרסומת על משקאות אלכוהוליים



< 1 2 3 4 >


Pro

בית ספר ליין

היסטוריה, תרבות ויהדות

יין ובריאות

כתבות תדמית

נשים ויין

ציוד ושירותים

תיירות יין

 
אירוח והגשה, כלים ואביזרים

גלבוע ויין

הכל ביקבים

יין וכלכלה

סיקור אירועים

קורסים וסדנאות

סדנת יין 
אירועי יין

דירוגים והמלצות - ביקורת בגובה העיניים

הכרם, הגפן והבציר

יין זה אנשים

מבזקים וחדשות

סיקורי אירועים

שמן זית וחומץ בן יין

 
ביקורים ביקבים

דירוגים והמלצות - דניאל רוגוב

חגים ומועדים

יין, אוכל ומסעדות

מגפן ליין

עולם היין שלי

שף תשתה

 
בישול ואפייה ביין

דירוגים והמלצות - שועל בכרם

חנויות

יינות חדשים וטעימות

ניוזלטר

פעילות הפורטל

תחרויות ותערוכות

 

 


ראשי הפוך לדף הבית מי אנחנו צור קשר

© כל הזכויות שמורות ל- Israel Wines,  2008
Powered by Gafko & Kiwinet